Креативната работилница Sofia Service Jam стартира на 29 март в Инкубатора на София Тех Парк

07 март 2019

Креативната работилница Sofia Service Jam ще се проведе от 29 март до 31 март в Инкубатора на София Тех Парк. Научно-технологичният парк е домакин и партньор на събитието, организирано от Сдружение „|Не|Формално“, с подкрепата и на други организации.

Sofia Service Jam е част от най-масивната дизайн работилница от този род – Global Service Jam, която се провежда едновременно в над 100 града в цял свят (вкл. Сидни, Хонг Конг, Берлин, Лондон, Ню Йорк и др.) и свързва хиляди хора, които работят за развитието на иновационните услуги и продукти. Участниците са обединени от цел да интерпретират глобално зададена тема, която е пазена в тайна до самото начало на събитието.

Sofia Service Jam работи на база идеите на отделните участници, които се срещат и работят заедно по време на събитието и съвместно обсъждат и надграждат идеите си. Целта на събитето е и да се научат нови неща, да се подобрят уменията на участниците, а и да се забавляват. Основна задача на работилницата е да се изградят и тестват физически прототипи, които да се превърнат в реални продукти.

Sofia Service Jam е подходящo събитие за хора от разрични професии и с разнородни любителски интереси. Това е част от концепцията на Jam-а – да се постигне интердисциплинарност на екипите, тъй като по този начин се раждат най-добрите идеи, съчетаващи множество различни гледни точки. Събитието е за хора, готови да мислят нестандартно и креативно при разработване на иновативна услуга или подобряване на съществуваща такава.

Началото е на 29 март от 18:30 ч. в Инкубатора на София Тех Парк, Smart Classroom

За повече информация –https://www.facebook.com/events/1170508433131556/

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни