Нашият Groworking остава отворен!

30 ноември 2020

Скъпи приятели, Честити Първи сняг! !

Бихме искали да ви информираме, че нашият Groworking остава отворен!

Докато се наслаждавате на снежната идилия в парка, заобикалящ нашите топли офис пространства, ние се погрижим при спазване на всички правила за ограничаване на заразата от Covid -19, да ви подсигурим сигурна работна среда.

Междувременно, ресторант Park Cafe също така остава отворен, макар че няма да можете да сядате в уютните кътчета на заведението! Той ще предлага от топлата витрина единствено храна за офиса или за дома.

И не на последно място, ние се борим срещу Covid-19 и с нови пакети, които имат за цел да подпомагат стартъп иновативната екосистема, учените, фрийлансърите и всички засегнати икономически! Очаквайте скоро нови antiCovid промоции!

Следете ни редовно, за да разберете първи за новите промоционални пакети!

Съгласно заповедта на Министерство на здравеопазването, нашият интерактивен детски център ТехноМеджикЛенд временно няма да работи с посетители до отпадане на въведените ограничения. Центърът обаче няма да прекъсва връзката си с малките любители на науката, иновациите и технологиите. Очаквайте още тази събота и неделя интересна и вълнуваща онлайн програма на ТехноМеджикЛенд, която ще можете да наблюдавате в профила на центъра в социалните мрежи https://www.facebook.com/technomagicland

Следете програмата на ТехноМеджикЛенд и на страницата им – https://technomagicland.com/

.

.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни