НАУЧЕТЕ ЗА НАЦИОНАЛНОТО ТУРНЕ „ПЪТЯТ НА ПРЕДПРИЕМАЧА“ ОТ НАТАНАИЛ СТЕФАНОВ ПО BLOOMBERG TV

27 март 2024

Гледайте предаването „Бизнес старт“ на Bloomberg TV, в което се включи Натанаил Стефанов, зам.-председател на Управителния съвет на София Тех Парк!

Пред водещата Роселина Петкова Стефанов разказа за най-новата инициатива на научно-технологичния парк, която се реализира съвместно с Junior Achievement Bulgaria – Национално турне “Пътят на предприемача”. През април, в 13 града из цялата страна ще бъде представена инкубационната програма на Парка South East European Innovators Program (SEEIP). Поредицата от събития, които ще се проведат от 8 до 20 април, е насочена към представили на стартиращи, малки и средни компании, учени, които искат да комерсиализират своите разработки, предприемачи, хора с идеи за бизнес, както и ученици и студенти.

Теми на разговора са и факторите и условията, които подпомагат стартъп екосистемата у нас, привлекателна ли е страната ни за инвеститорите и фондовете за рискови капитали от България, какво е качеството на българските стартъпи.

Гледайте видеото тук: https://www.bloombergtv.bg/a/16-biznes-start/128525-fondove-ot-blizkiya-iztok-iskat-da-investirat-v-balgarski-startapi

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни