Научете за новата инкубационна програма на София Тех Парк в предаването “UpDate” на Bloomberg TV

18 август 2023

Какви възможности предоставя на екипи и млади компании, на иноватори, предприемачи и изследователи новата инкубационна програма на София Тех Парк South East European Innovators Program – SEEIP?
Как се създава компания, базирана на научни изследвания? Как успешно да комерсиализирате своите разработки и идеи? За това разказаха Натанаил Стефанов и Моника Велкова от екипа на Парка в предаването “UpDate” на Bloomberg TV.

SEEIP е технологична програма без ограничение в областта на разработваните проекти, включваща елементи на инкубация, акселерация и технологичен трансфер. Тя ще стартира през октомври тази година.

Програмата на София Тех Парк ще подкрепя екипите през целия им предприемачески път – от дефиниране на конкретния продукт или услуга, през намирането на инвеститори и инвестиции до излизането на международни пазари.

Кандидатствайте още сега, тук: https://seeip.eu/
Видео: https://www.bloombergtv.bg/a/28-update/120989-kak-programa-za-novatori-i-predpriemachi-tseli-da-podpomogne-naukata-i-biznesa?fbclid=IwAR39XsLRxbdTWbmXgbYIcsviQjwDXw4AEQFng2TbK899PcQQ0xhatSNm_1A

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни