Наум Шопов – внук с мотивираща лекция от поредицата Д-Е-Р-З-А-Й на София Тех Парк

11 ноември 2019

Втората от поредицата мотивиращи лекции на успели българи Д-Е-Р-З-А-Й ще се проведе на 20 ноември 2019 г. от 18.30 часа в интерактивния детски център на иновациите ТехноМеджикЛенд на София Тех Парк. Гост лектор този път ще бъде един от най-популярните български актьори – Наум Шопов- младши.

Инициативата на София Тех Парк е насочена към младите хора и цели да ги мотивира да са активни и целенасочени по пътя на развитието на техните професионални кариери. Сериите от лекции се организират съвместно с ТехноМеджикЛенд и продуцентската компания «Дрийм Тийм», която снима хитовия телевизионен сериал «Откраднат живот» на територията на научно-технологичния парк. Първата среща от поредицата Д-Е-Р-З-А-Й беше с един от най-успешните български телевизионни и кино продуценти Евтим Милошев.

Наум Шопов-внук е трето поколение талантливи българи, познати от сцената, големия и малкия екран. Първата му сценична поява е в представление на Народния театър, когата е едва седем годишен. Въпреки че актьорството винаги присъства в живота му, след гимназията той избира лекарската професия и записва да следва медицина. В момента играе ключова фигура в поредния сезон на «Откраднат живот» като се превъплащава в персонажа на д-р Борис Тасев – млад хирург, горящ да се докаже в лекарския екип. Като истински лекар, Наум е призван да помага на хората и да се грижи за тяхното здраве, а като лекар в сериала, се превръща в едно от най-популярните, разпознаваеми и обичани лица от българския медицински сериал.

Освен успешен актьор, Наум е и едно от най-популярните лица в социалните мрежи, като неговият профил е последван от над 110 000 души. Всички негови публикации са обект на засилен интерес, реакция на последователите и споделяне от тях.

Как един млад човек се превръща в авторитет? Какви качества трябва да притежава, за да бъде успешен в професионален план? Какво всъщност се изисква, за да постигнем ефективна комуникация със своите последователи в Интернет? Това са само част от въпросите, на които Наум ще отговори пред аудиторията от първо лице на 20 ноември.

Възможността да чуете историята от първо лице и сами да зададете своите въпроси на Наум Шопов –внук е напълно безплатна. Единственото, от което се нуждаем е предварителна резервация,с която ще запазим вашето специално място в зала „Демонстрационна“ на Technomagicland.

За кого е подходящо събитието? – препоръчителната минимална възраст на гостите е 8+ години. Темата е изключително полезна за ученици от горните класове, студенти и не на последно място – млади предприемачи, които искат да разберат повече за възможностите на дигиталните комуникации и социалните мрежи.

Как да запазите своето място?

1) Запазете си времето от 18:30 до 20:00 часа на 20.11.2019 (сряда)

2) Направете безплатна резервация за вас и всички, с които искате да дойдетеТук

3) Елате в Sofia Tech Park, Technomagicland, ет. 2 (сграда Експериментариум)!

TechnoMagicLand се намира в сграда Експериментариум на София Тех Парк, подробна информация за местоположението, както и всички възможности за придвижване с публичен или персонален транспорт са достъпни от връзката https://technomagicland.com/bg/directions-tml

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни