Нетуъркинг закуската на София Тех Парк събра представители на бизнеса и научната общност

26 юни 2024

Нетуъркинг закуската на София Тех Парк отново събра представители на бизнеса, компании от екосистемата, на научната общност и изследователските екипи от Лабораторния комплекс на София Тех Парк. 

По време на събитието със свои презентации се включиха:

  • Боян Стоянов, основател на hireworks.digital, който разказа за възможности за набиране на персонал и представи пред участниците проблеми в сферата и техните решения;
  • Трифон Трифонов, част от инкубационната програма на София Тех Парк SEEIP, направи демонстрация на своя продукт – CraftGenie. Програмата позволява на потребителите да създават своите мечтани приложения чрез AI, елиминирайки нуждата от програмиране и предоставяйки цялостен софтуерен пакет с пълен контрол върху изходния код;
  • Екипът на научно-технологичния парк разказа за конкурса за стартиращи компании SEE Innovators Challenge (SEEIC), както и за инкубационната програма SEEIP.

На нетуръкинг закуската присъства и зам.-кметът на район “Младост“ Страшимир Димитров. 

Целта на поредицата от събития е да даде възможност на бизнеси да представят своите продукти и услуги и да подобри синергията между предприемаческата общност и учените в София Тех Парк.

Очакваме ви през есента на следващата нетуъркинг закуска в София Тех Парк! 

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни