Нови зали и възможности за събития в София Тех Парк

10 май 2021

В периода на ограничения за провеждане на събития, екипът на София Тех Парк усилено работи за подобряване на инфраструктурата, която предлага на своите корпоративни клиенти и партньори, както и на организаторите на различни мероприятия. Изключително сме радостни да Ви представим обновените и новите места за събития на територията на София Тех Парк и възможностите, които те предоставят в зависимост от необходимостта и особеностите на Вашето събитие.

Представяме Ви нашата нова зала the Venue в сграда Инкубатор (бивша зала Hambar), като на разположение са два броя мултимедийни проектори и екрани, озвучаване, ТВ екрани, LED осветление и модерно многофункционално обзавеждане.

Напълно реновирани и преоборудвани са и част от конферентните ни зали в сграда Лабс. Те разполагат с мултимедийни проектори, озвучителна техника, микрофони, click share система за презентации, както и лесно за моделиране обзавеждане. Просторното фоайе пред залите предоставя отлични възможности за регистрация, кетъринг, изложбена част.

Зала 1

Зала 2

Зала 3

За втора поредна година на открития площад пред нашия иновационен форум „Джон Атанасов“ е разположена шатра с площ от 450 кв.м. (15мх30м). Капацитетът й е 200-250 души с възможност за изграждане на сцена. Шатрата разполага с подова настилка за по-голямо удобства на всички гости и организатори на събития. Съоръжението е подходящо за провеждане на всякакъв вид събития.

.

.

3D разходка в сграда иновационен форум “Джон Атанасов” и външния амфитеатър може да намерите тук.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни