Новите промоционални пакети на Groworking на София Тех Парк

22 декември 2020

Ние знаем, кое е най-важното за нашата общност. Грижим се за нашите членове и с цел да създадем най-благоприятни условия, се допитахме до най-лоялните коуъркъри и заедно създадохме нови гъвкави промоционални пакети.

2020-та беше трудна година пълна с предизвикателства, затова ние решихме да започнем 2021 г. позитивно, като ви предложим не условия – а свобода за членство. Добавихме и няколко типа отстъпки, които допълват отличните възможности за работа и нетуъркинг в Groworking.

Ако и вие работите по график на ротационен принцип, тогава сигурно ще ви зарадва новината, че от началото на 2021 при нас важи Team rotation principle. Така всички ваши колеги ще могат да се наслаждават на спокойствието в Groworking.

Не забравяйте да вземете и 20% отстъпка за всички планове освен Hot desks, а ако решите да се си вземете повече от 3 абонамента, тогава отстъпката е 38%.

Решихме да създадем и хибридния модел на Dedicated Hot Desk! Използвайте гъвкаво вашето запазено бюро за 3 месеца на цената на един, като получите достъп за 29 дни!

В Groworking има само още няколко свободни места, затова свържете се с нас, за да можем заедно да изберем най-подходящия план за вас.

А всички лоялни членове на Groworking, които са с нас повече от 2 месеца, могат да вземат своя Коледен подарък до 01.01.2021 – безплатни допълнителни 5 дни Hot desk.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни