Очакваме ви в София Тех Парк през септември!

Стартираме новия сезон с много енергия, динамична програма и вълнуващи събития. Очакваме ви в София Тех Парк и през септември! 

✅ QA: Challenge Accepted 2022 

Осмото издание на конференцията QA: Challenge Accepted ще се проведе на 10 септември в София Тех Парк, както и онлайн. Заповядайте на събитието, инициирано от QA общността в България – за професионалисти от професионалисти. 

✅ HELLO SPACE | BULGARIA CALLING 2.0 

Тази година сме готови да полетим още по-високо, да се гмурнем още по-дълбоко и да изкачим нови върхове, достигайки най-горещите и най-студените места на Земята. Заповядайте на 13 септември в София Тех Парк и се потопете в магията на HELLO SPACE | BULGARIA CALLING 2.0 заедно със специалисти на високо ниво от България и света, които ще разпалят въображението на младите хора да мислят, мечтаят и намират решения в областта на STEAM.

✅ Forbes Innovation Forum and Awards 2022  

София Тех Парк ще бъде домакин и партньор на първото издание на Forbes Innovation Forum & Awards 2022, организиран от Forbes България. Не пропускайте възможността да се запознаете с лидерите, създаващи иновации, на 28 септември в нашия иновационен форум “Джон Атанасов”!

✅ Европейска нощ на учените 2022 

За шести път София Тех Парк се включва в Европейска нощ на учените и вратите му ще бъдат отворени за любителите на науката  и знанието вечерта на 30 септември 2022 г. Събитието цели да затвърди пред обществото ключовата роля на науката, нейната свързаност с ежедневието на човека и да насърчи интереса на децата и младежите към научноизследователската дейност. Мисията на тазгодишното издание е да покаже, че комбинацията Наука + Околна среда + Изкуство води до устойчиво развитие на човечеството. Навлезте заедно с нас в безкрайния свят на науката на 30 септември 2022 г.