Първия флора фестивал „София Тех Парк на цветята“ се състоя на 4 и 5 юни

06 юни 2022

Благодарим на всички 25 изложители, които се включиха с прекрасни щандове и уникална цветна продукция в първия флора фестивал „София Тех Парк на цветята“. Радваме се и че толкова много посетители избраха да прекарат част от уикенда си на нашето събиние и да се насладят на цветните феерии. Благодарим и на тях!

.

Интересни инсталации от цветя, вдъхновени от приказни сюжети, екзотични растителни видове, иновативни методи и технологии за отглеждане на растения в домашни условия, игри и забавления. Това са само част от нещата, които видяхме на „София Тех Парк на цветята“.

.

Докоснахме се и до изключителните демонстрации на TechnoMagicLand „Огън и жупел“, “Как се създава бонсай“на Трифон Трифонов и до приказна инсталация от мастер флориста Едита Цанева, както и до културно-музикалната програма, с подкрепата на район „Младост и изпълненията на младите звезди от HighLight Singing Academy, професионалнa, частнa академия, специализирана в обучаването на музикални таланти.
.

Видяхме и невероятни щандове на Цвете в епруветка, Роботика за ученици – ROBOTIKA.bg, JAMBA, Bulland, Еко Ресурс, 3D Garden MOSS, A and G Flora, Ботаническа Градина на БАН, Тубероза Полиантес, Професионална гимназия по селско стопанство „БУЗЕМА“ и TechnoMagicLand, които ни потопиха в шарения свят на цветята и още много други. До скоро, приятели и любители на флората и природата!

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни