Проведе се първата присъствена среща на ментори и стартъпи, участващи в инкубационната програма SEEIP на София Тех Парк

01 февруари 2024

Проведе се първата присъствена среща на ментори и стартъпи, участващи в инкубационната програма South East European Innovators Program (SEEIP) на София Тех Парк. Събитието беше организирано с подкрепата на SpaceAssembly и е важна стъпка в развитието на новосъздадените бизнеси.

Стартиращите компаниите представиха своите иновативни идеи и проекти пред професионалисти с богат опит от България и чужбина. В рамките на програмата менторите ще осигуряват подкрепа и консултации на участниците, подпомагайки развитието на техните продукти и услуги.

В срещата се включиха като част от менторския екип на SEEIP Натанаил Стефанов, зам.-председател на Управителния съвет на София Тех Парк, Михаил Стефанов, основател на Culture & People, Victor Schiller, вицепрезидент на R Cubed Group, Евлоги Георгиев, основател на Sciant, Edward Simmerlink, председател на Управителния съвет на DBBA, Галя Димитрова, съосновател на IRIS solutions, Владимир Грозданов, основател на Barin Sports, Ангел Георгиев, основател на Sindeo, Георги Къдрев, основател на Kelvin Health, Еньо Савов, директор европейски проекти и развитие LB Bulgaricum, Борис Колев, основател на Digimark Ventures, Елена Герганова, основател на Believe to fly, Валентин Тошев, мениджър на Baringa, Павлин Иванов и Огнян Соколов, основател на Pipehack.

В рамките на инкубационната програма SEEIP на София Тех Парк новосъздадените бизнеси ще получат подкрепа в различни направления – стратегия, комуникации, партньорства, продажби, създаване на прототипи, тестване на MVP и други.

Благодарим на всички ментори и участници, които подкрепят програмата, за техния ентусиазъм, отдаденост и желание да споделят своя опит и знания със следващото поколение предприемачи!

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни