Ре Енерджи Лаб организира лекция в Техническия университет-София

14 май 2019

Развойната лаборатория „Ре Енерджи Лаб“ в София Тех Парк организира информационна лекция в Техническия университет- София на тема „Геотермалните термопомпени системи“.

Събитието ще се състои на 15 май 2019 г. от 11.30 ч в зала 9205 на висшето учебно заведение. То е насочено и подходящо за студенти и специалисти от факултет „Автоматика“. По време на лекцията ще бъде представена дейността на фирма „Ре Енерджи Инженеринг“ ЕООД, която създаде и развива лабораторията в научно-технологичния парк. Ще бъде представена и възможността за участие в стажантска програма, организирана от компанията. Обучението ще се осъществи в рамките на лабораторията, която е създадена с цел да създаде връзка между академията и индустрията. Лабораторното звено предоставя възможност на студенти и докторанти и за разработване на курсови задачи, дипломни проекти и бъдещи кариерни предизвикателства.

Геотермалните термопомпени системи са едни от най-ефективните и високотехнологични системи за отопление, охлаждане и климатизация. Те съществуват и се развиват вече десетки години, а скоро ще бъдат единственото правилно технологично и финансово решение, без конкурентна алтернатива, смятат експертите от „Ре Енерджи Лаб“.

„Ре Енерджи“ е водеща компания в проектирането и изграждането на геотермални термопомпени системи. Тя е част от иновативната екосистема на София Тех Парк. Компанията вече е реализирала над 200 проекта в страната и чужбина. Поддържа най-високо технологично и иновационно качество, равнено със стандарти и научноизследователски резултати от западна Европа.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни