Сдружение за научно-изследователска и развойна дейност обявява открита процедура за избор на наематели на офис пространство в сграда Лабораторен комплекс

16 януари 2020

Сдружение за научно-изследователска и развойна дейност (СНИРД) към София Тех Парк обявява процедура за избор на наемател на свободно офис пространство, намиращо се в сграда Лабораторен комплекс на научно-технологичния парк. Кандидатите следва да развиват високотехнологична и/или научна и развойна дейност с висока добавена стойност в някоя от областите: ИКТ, виртуална реалност, изкуствен интелект, зелена и чиста енергия, финтех, биотех, фуудтех или друг вид дейност в сферата на иновациите.

Ако разработвате или вече създавате иновативен продукт и/или услуга и търсите възможности за реализация във високотехнологична и адаптивна екосистема, сте добре дошли в София Тех Парк.

Помещението се намира на ет. 1 (от 3) в сграда лабораторен комплекс и е с площ от 204,44 кв. м.

Помещението е с гледка към парковата част на комплекса. На разположение на наемателите ще са и общи пространства, зали за провеждане на обучения, събития и срещи, безплатна wi-fi връзка, складови помещения, спортен център, обширна паркова среда, етажен паркинг. Екосистемата на София Тех Парк осигурява широка мрежа от контакти във фокусните области на парка, чрез нетуъркинг събития от календара на Научно технологичния парк, както и възможности за работа по проекти с 11-те високотехнологично оборудвани лаборатории.

Изисквания към кандидатите за наематели в Лабораторен комплекс:

  • Да са организация, регистрирана по българското законодателство;
  • Да са с предмет на дейност, свързан с фокусните области на София Тех Парк, а именно: Науки за живота, Информационни и телекомуникационни технологии, Зелена енергия и чисти технологии.
  • Да имат разработен иновативен продукт или услуга в същите области, които предстои да бъдат пуснати на пазара или вече са реален пазарен продукт;
  • Да имат доказана научно-изследователска и развойна дейност (НИРД) и служители в компанията с длъжности в областта на НИРД;
  • Да имат създадени устойчиви връзки и сътрудничества с университети, научни организации и други партньори;

За да кандидатствате е необходимо да ни изпратите писмо за намерение на: office@sofiatech.bg, в което да заявите интереса си, като опишете компанията си, бизнес идеята, продукта, услугата или проекта, които разработвате и на какъв етап от разработването му сте. Предимство ще имат компании, които извършват изявена R&D дейност.

Ако искате и вашият успешен бизнес да бъде част от иновативната среда на Научно-технологичния парк, елате при нас.

Лице за контакт:

Михаил Илиев

телефон: +359889900 614

Email: m.iliev@sofiatech.bg

схема помещение

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни