София Тех Парк дава възможност на български стартъпа за участие в TNW 2019 в Амстердам на преференциални цени

23 април 2019

София Тех Парк дава възможност на български стартиращи компании да участват в The HYPERLINK „https://thenextweb.com/conference/“NextHYPERLINK „https://thenextweb.com/conference/“ HYPERLINK „https://thenextweb.com/conference/“WebHYPERLINK „https://thenextweb.com/conference/“ HYPERLINK „https://thenextweb.com/conference/“Conference (TNW Conference 2019) в Амстердам на преференциални цени. Първите десет от записалите ще получат 50% намаление от стандартната цена на пропуска (149 евро вместо 299 евро), а за всички останали намалението е 20%. Съществува възможност и за включване в представяне на бизнес идеи пред потенциални инвеститори.

Технологичният фестивал в Амстердам е един от най-големите и престижни в Европа, който тази година ще се проведе на 9 и 10 май. За да подадете заявка за регистрация с намаление е необходимо да попълните формата тук. За въпроси и допълнителна – Таня Цигуларова, отдел Бизнес развитие, София Тех Парк тел: (+359)889 900 609, имейл адрес: t.tzigularova@sofiatech.bg.

Това е поредната инициатива на София Тех Парк, която цели да подпомогне българските стартиращи предприятия и в частност да предостави възможност на всички да се потопят в атмосферата на международната екосистема. Партньорството между София Тех и организаторите на конференцията е договорено през март месец на среща в Амстердам между предствители на екип Бизнес Развитие. Тази договореност ще се превърне в ежегодна инициатива. Делегацията ще бъде включена и в програмата за официалните делегации на TNW, като това ще даде възможност и за повече информация относно това, което се случва в двата дни на конференцията, която е наситена с множество събития.

Пропуските за събитието осигуряват пълен достъп до всичко в програмата на двудневната конференция – лекции, панелни дискусии, уъркшопи, срещи с инвеститори и ментори, партита и други социални събития. Участниците във фестивала ще имат достъп до онлайн платформа в сайта на TNW, в която ще могат предварително да сформират своя програма като изберат от множеството инициативи и насрочат присъствие или срещи.

The Next Web Conference е най-голямата конференция, посветена на иновации, стартъпи и технологии в Европа. Събитието събира 17 500 посетители дневно, 7 000 компании от над 100 страни, 72% от посетителите са хората, взимащи решение в организацията, която представляват. Това е 14-то издание на фестивала и тази година ще се състои в нова, по-голяма локация – бивша корабостроителница в квартал Amsterdam Noord, която днес е творчески център за артисти и предприемачи. До фестивалната зона има удобен безплатен транспорт по вода с ферибот.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни