София Тех Парк е отново партньор в инициативата на в. „24 часа“ „Големите малки“

10 септември 2020

За поредна година София Тех Парк е партньор и домакин на инициативата в подкрепа на малкия и среден бизнес на в. „24 часа“ „Големите малки“. Изпълнителният директор на дружеството Тодор Младенов ще бъде част от експертното жури, което ще оценява кандидатурите на компаниите в надпреварата в десет различни категории. Наградата за победителите е рекламен пакет на стойност 10 000 лв. в печатното и онлайн изданието на “24 часа”.

Малкият и среден бизнес е гръбнакът на икономиката. Малките фирми осигуряват най-много работни места, плащат сумарно най-много данъци и произвеждат най-голям дял от Брутния вътрешен продукт, смятат организаторите на инициативата. Конкурсът цели да покаже, че в българския бизнес не всичко е “сиво”, че има предприемачи, които могат да служат за пример на останалите. Че има бизнеси, които се преборват успешно с кризата.

Вестникарската и онлайн рекламата ще позволят повече хора да научат за бизнеса на тези фирми, а това означава повече клиенти, повече продажби, повече пари за инвестиции, повече разкрити работни места.

Участниците в конкурса са български фирми, които отговарят на критериите за “малък бизнес” – до 50 служители и оборот под 10 млн. евро на година.

Компетентно жури, в което влизат представители на партньорите в инициативата, ще оцени получените кандидатури и ще излъчи победителите след събеседване с участниците.

Имената на десетте победители, събрали най-много от гласовете на журито, ще бъдат обявени на тържествена церемония, която ще се състои в София Тех Парк през октомври.

Партньори на инициативата са и Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия и други.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни