София Тех Парк е партньор в „Национален конкурс за най-добър младежки стартъп за 2022 г.“

21 април 2022

София Тех Парк е партньор в „Национален конкурс за най-добър младежки стартъп за 2022 г.“, организиран от Фондa на фондовете и Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Основните цели на конкурса са да насърчи младежкото предприемачество, да информира за възможностите за финансиране на стартъпи, както и да ги обучи в изготвянето на бизнес планове и презентиране пред инвеститори.

Конкурсът се провежда под патронажа на Министерство на иновациите и растежа, като в него могат да участват студенти в български университети и младежи до 29-годишна възраст с иновативни бизнес идеи.

Във втория етап от конкурса ще се проведе еднодневно обучение на предварително селектирани 20 кандидата. На 7 юни 2022 г. в Аулата на Софийския университет ще се състои заключителната фаза на инициативата – Pitching Day – презентации на финално избраните 10 кандидата. Финалистите ще получат възможност за развиване на проектите си и включване в акселераторските програми на Фонд мениджърите на ФнФ, както и стажове, награди и др.

Всеки мотивиран млад предприемач може да кандидатства онлайн тук до 13 май: https://iabulgaria.typeform.com/to/OF7wYqLb

Резултатите ще бъдат обявени на интернет страницата на Стопанския факултет на СУ.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни