София Тех Парк е партньор за осма поредна година на конкурса „Големите Малки“ на в. „24 часа“

За осма поредна година София Тех Парк ще е партньор и домакин на инициативата в подкрепа на малките и средни предприятия „Големите Малки“, организирана от в. „24 часа“ и Медийна група България.

Ако имате успешен малък бизнес и искате повече хора да научат за вашите продукти или услуги, да развиете своята предприемаческа идея и да сте по-успешни,  запишете се за участие!

Конкурсът “Големите Малки” е инициатива, в която ще бъдат отличени успешни стартъпи, иновативни компании и фирми в 10 различни категории, доказали устойчивостта на своя бизнес. В него могат да се включат всички български предприятия, които отговарят на критериите за “малък бизнес” – до 50 служители и оборот под 10 млн. евро на година.

Регистрацията се извършва през сайта на кампанията – www.golemitemalki.bg, където може да видите пълните условия за участие и победителите в предишните издания на конкурса.

Подаването на кандидатури за участие е до края на месец август 2023 г.

Наградата за победителите е рекламен пакет на стойност 10 000 лв. в печатното издание и сайта на “24 часа”. По този начин нашите партньори искат да покажат, че в българския бизнес не всичко е “сиво”, че има предприемачи, които могат да служат за пример.

По традиция София Тех Парк ще връчи и своя специална награда в една от категориите. Изпълнителният директор на Парка Тодор Младенов отново ще е част от журито на инициативата.