София Тех Парк и Innovation Starter организират първо съвместно обучение по иновации

28 март 2023

Включете се в първото съвместно обучение по иновации на София Тех Парк и Innovation Starter. Инициативата ще се проведе на 19 април, сряда, 2023 г., в зала Smart Classroom, сграда Бизнес инкубатор, от 10:00 до 13:00 ч.

Обучението е насочено към компаниите, които са част от екосистемата на София Тех Парк. Обучението е с безплатен достъп за всички компании на територията на парка, но местата са ограничени и участието изисква регистрация на посочения имейл –office@innovationstarter.bg

Какво представлява обучението по систематична иновация? За съжаление България изостава по показател индекс за иновативност на Европейската комисия. Една от основните причини е, че предприемаческата активност у нас не следва структуриран подход и идеите за нови бизнеси не са достатъчно оригинални и конкурентни. За да “раждаме” новаторски идеи, имаме нужда от структурирано знание по дисциплината “Иновации”.

Израелската методология, посветена на “систематичната иновация” (SIT), ви предлага 5 техники, придружени от 5 принципа, които ви помагат да иновирате с лекота продукти, услуги, процеси и бизнес модели чрез игровизиран учебен модел.

Ако искате да научите повече, включете се в обучението на 19-ти април, за да иновирате сами продуктите, услугите и процесите в компанията си.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни