София Тех Парк и SMEs Webinars организират уебинар „Пак ще се срещнем: Бъдещето на конгресния бизнес след COVID-19“

16 април 2020

Инициативата „Дерзай“ на София Тех Парк и SMEs Webinars организират безплатен уебинар „Пак ще се срещнем: Бъдещето на конгресния бизнес след COVID-19” с участието на Теодора Жилкова, изпълнителен директор на Българско конгресно бюро, и Мартина Божанска, маркетинг директор в хотел „Метрополитън“ София.

В рамките на един час двете дами ще представят информация за актуалното състояние на хотелиерския, туристическия и конгресния бизнес, като ще дадат ценни насоки на представителите на сектора за справяне с последиците от превантивните мерки срещу разпространението на COVID-19.

По време на събитието Теодора Жилкова ще разкаже повече за мерките, които компаниите от сферата на събитийния мениджмънт взимат в условията на криза, а Мартина Божанска ще даде маркетинг съвети, подходящи за моментното положение и след отмяната на извънредните мерки.

Зрителите ще имат възможност и да зададат своите въпроси към лекторите, както и към изпълнителния директор на ИАНМСП Бойко Таков и изпълнителния директор на София Тех Парк Тодор Младенов, които ще открият събитието.

Инициативата на София Тех Парк и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия цели да предостави актуална информация на компаниите и да им даде възможност да получат отговори на техните въпроси.

Това е втори уебинар, в който София Тех Парк е инициатор и съорганизатор в рамките на инициативата на научно-технологичния парк „Дерзай“, която е насочена към активните млади хора, новатори, предприемачи, учени, студенти, ученици. „Дерзай“ ще продължи да представя и през следващите седмици различни гледни точки и мнения по отношение на предизвикателствата, породени от кризата, която завладя света през последните месеци, както и ще се опита да посочи примери за добри практики и да предостави съвети от експерти.

SMEs Webinars са серия онлайн семинари, организирани от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, целящи да запознаят българския бизнес с дигиталните инструменти за промоция, маркетинг, управление и анализ, както и да развият презентационните и стратегическите умения на служителите на всички нива в компаниите.

Предходните издания на SMEs Webinars представиха темите за успешните техники за увеличаване на продажбите, развитие и внедряване на иновации, киберсигурност, комуникации и управление на бизнес в условията на криза. Близо 2300 представители на българския бизнес взеха участие в онлайн семинарите, в които лектори бяха водещи бизнес експерти и представители на академичната общност в страната.
За лекторите
Теодора Жилкова

Теодора Жилкова е изпълнителен директор на създаденото през 2016 г. Българско конгресно бюро. Негови учредители са „Национален дворец на културата – Конгресен център София”, „Интер Експо и Конгресен център” и Сдружение „Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация”. Тя е експерт и практик с богат международен опит и партньорска мрежа в събитийната индустрия и е добре позната на международната MICE сцена. Паралелно с международната си практика и работа във Великобритания, от 2017 г. тя работи в посока на привличане и организиране на международни събития в България, сред които значимото международно събитие Black Sea & Balkans Conference World Summit 2020.

Мартина Божанска

Мартина Божанска е директор „Маркетинг и продажби” в хотел „Метрополитън“ София. Започва работа там един месец след официалното откриване преди 12 години и успява да наложи обекта на пазара и да създаде предпочитания към него в силно конкурентна среда. Преди това е работила в международни хотелски вериги в България и Швейцария. Получава своите академични знания от най-добрите в сферата на хотелиерството и завършва с отличие престижен швейцарски университет. Има магистърска степен по Иновации, предприемачество и финанси, както и диплома по дигитален маркетинг. Убедена е в перспективата България да се развие като дестинация за събитиен туризъм и смята, че това е цел, която обединява успешно туристическия бизнес.

Дата:23.04.2020

Час: 17.00-18.00

Как: Регистрацията за събитието е безплатна. За да заявите своето участие, моля следвайте линка: https://event.webinarjam.com/register/17/oy5q5s4

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни