София Тех Парк организира конференция „Investum Supersonic“ в подкрепа на новатори и стартъпи

13 март 2019

На 25 март 2019 г. от 14.00 часа София Тех Парк организира конференция „Investum Supersonic“, посветена на развитието на иновативната екосистема в България. Събитието ще се състои в иновационния форум „Джон Атанасов“ на научно-технологичния парк.

Целта на конференцията е да даде възможност за среща и взаимодействие между водещи инвеститори, предприемачи и хора с новаторски идеи и мислене, като по този начин постави основата на платформа за изява, подпомагане и насърчаване на предприемчиви българи с иновативни проекти за продукти или услуги.

По време на форума ще бъде представена новаторската програма на София Тех Парк, която ще предоставя широк набор от услуги и възможности за изобретатели, новатори и предприемачи, включително менторство, обучения, работилници и възможност те да презентират своите идеи, концепции и предизвикателства пред висококвалифицирани експерти.

В рамките на събитието водещи инвеститори от страната ще направят преглед на текущия инвестиционен климат в България, както и анализ на стартиращите бизнес проекти, които се търсят за подпомагане и развитие от местните бизнеси.

Благодарение на основните международни лектори – Rob Newell, Laurent Sinaï Sinelnikoff, Victor Schiller и Georgi Gunchev участниците във форума ще научат как да преодоляват бариерите за финансиране и мащабиране в глобален аспект.

В рамките на събитието ще се проведе и първата среща на Клуба на анонимните иноватори (AI Club). Целта на клуба ще е множество изобретатели и новатори в България да получат видимост и подкрепа, за да преминат със своите идеи на следващо ниво на развитие и да ги превърнат в успешно бизнес начинание. В програмата е включен и демо ден на преакселераторска програма на нашия партньор „Gargarage“, които са и съорганизатори на събитието заедно с Impact Enterprise.

На конференцията са поканени да участват вицепремиерът Томислав Дончев, кметът на София Йорданка Фандъкова, министърът на икономиката Емил Караниколов.

Основни партньори на събитието са: Българската стартъп асоциация – BESCO, Българската асоциация за дялово и рисково инвестиране (BVCA).

Конференцията се провежда със спомоществователството на Hyundai, Forton, Sciant и с медийната подкрепа на в. „24 часа“, Profit.bg, Economic.bg.

Повече за събитието, лекторите и възможностите за регистрация – https://www.supersonic.bg

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни