София Тех Парк организира първа среща на Клуба на анонимните новатори

28 юни 2019

София Тех Парк организира първото по рода си събитие, част от инициативата за създаване на Клуб на анонимните новатори/ Innovators Anonymous Club.

Идеята за този клуб се зароди по време на конференцията Investum Supersonic, която се проведе през март месец, с която се откри серия от срещи, на които в неформален състав новатори и изобретатели с идеи могат да обменят опит и добри практики, да получат ценни съвети и да превърнат концепциите си в значими работещи пазарни продукти. Клубът ще провежда редовни месечни срещи, на които представители на стартъпи от иновативната екосистема са добре дошли да разкажат за своите проекти и да намерят съмишленици. Целта е по този начин проекти с потенциал за реализация да излязат от анонимност, да придобият смисъл и да се материализират на пазара. Търсят се технологични и иновативни решения от сферата на IT, VR, AR, biotech, cybersec, micronano и други индустрии на бъдещето.

Първата среща на Innovators Anonymous Club ще се проведе на 02 юли, когато ще имате възможност да чуете водещи лектори и предприемачи от екосистемата.

Програма на събитието:

  • 16:30 ч – Лекция на Атанас Шарков, който е предприемач и дигитален иноватор, основател на СЕП България и TaxiStars. Той носи много заряд в себе си и ще ни разкаже повече за уроците, които е научил, за опита, който е придобил, за възгледите му за успех и смисъл.
  • 17:15 ч – На гости ще ни бъде компанията „PRODRONESYS“, които ще разкажат за своите продукти и иновативна технология, за начина, по който изследват почвеното плодородие и реколта и се грижат за опазването на околната среда.

Кога: 02.07.2019 г. от 16:30 ч до 18:30 ч.

Локация: София Тех Парк, партер на сграда „Инкубатор“, зала Smart ClassRoom

Вход: Свободен

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни