София Тех Парк отново е част от инициативата “Големите малки” на в. “24 часа”

14 април 2022

София Тех Парк за седма поредна година е партньор в инициативата “Големите малки” на в. “24 часа”, която подкрепя малките и средни предприятия. Изпълнителният директор на дружеството Тодор Младенов ще бъде част от експертното жури, което ще оценява кандидатурите на компаниите в надпреварата в десет различни категории, а официалната церемония по награждаването на победителите ще се състои в иновационен форум “Джон Атанасов” на научно-технологичния парк в края на юни.

Отличените компании ще получат награда – безплатна реклама в изданията на “Медийна група България”, собственик на влиятелния български всекидневник „24 часа“. Рекламата, на стойност 10 000 лв., ще осигури на бизнесите достъп до повече клиенти и популяризиране, които са едни от най-важните неща за всеки бизнес.

Участници в конкурса могат да бъдат всички български фирми, които отговарят на критериите за “малък бизнес” – до 50 служители и оборот под 10 млн. евро на година.

Всеки собственик на успешен и иновативен малък бизнес може да кандидатства тук до 31 май: https://www.golemitemalki.bg/Home/Form , където можете да видите пълните условия за участие и победителите в предишните издания на конкурса.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни