София Тех Парк предлага просторен офис в сграда Лабораторен комплекс

18 март 2021

София Тех Парк обявява открита процедура за избор на наематели на свободно офис пространство в сграда Лабораторен комплекс за компании, които развиват бизнес в някоя от следните области: ИКТ, виртуална реалност, изкуствен интелект, зелена енергия, финтех, биотех, фуудтех или друг вид дейност с висока добавена и R&D стойност. Ако разработвате или вече създавате иновативен продукт и/или услуга и търсите възможности за реализация във високотехнологична и адаптивна екосистема, елате при нас!

Кандидатстването ще се проведе по предварителна селекция, за което е необходимо да ни изпратите писмо за намерение на labs@sofiatech.bg до 11.04.2021 г. включително, в което да опишете компанията си, бизнес идеята, продукта, услугата или проекта, които разработвате и на какъв етап сте.

Общи изисквания към кандидатите:

  • Да сте организация, регистрирана по българското законодателство.
  • Да сте с предмет на дейност, свързан с фокусните области на София Тех Парк, а именно: Науки за живота; Информационни и телекомуникационни технологии; Зелена енергия.
  • Да имате разработен иновативен продукт или услуга в същите области, които предстои да бъдат пуснати на пазара, или вече са реализирани на пазара.
  • Да имате доказана научноизследователска и развойна дейност и служители в компанията с длъжности в областта на НИРД.
  • Да имате създадени устойчиви връзки и сътрудничества с университети, научни организации и други партньори.

Офис помещението се намира в сграда Лабораторен комплекс, етаж 1, с обща площ от 167,67 кв. м. Помещението е с изглед изцяло към парковата среда на комплекса. На разположение на наемателя ще са достъпни общи пространства, места за провеждане на обучения, събития и срещи, безплатна wi-fi връзка, оборудвани конферентни зали и кухненско помещение за споделено ползване. Лабораторният комплекс разполага и със складови помещения. Сградата се намира в непосредствена близост до спортен център с тенис кортове, фитнес зала и футболно игрище, озеленена паркова среда и етажен паркинг. Екосистемата на София Тех Парк осигурява широка мрежа от контакти, чрез събитията от календара на Научно-технологичния парк, както и възможности за работа по проекти с 11-те високотехнологично оборудвани лаборатории.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю пред външна експертна комисия.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни