София Тех Парк с нова стрийт фитнес площадка

24 юни 2021

София Тех Парк вече разполага с още една модерна стрийт фитнес площадка. Новата социална придобивка е съвместен проект с екипа на Бош Инженеринг Център София, които са част от иновативната екосистема на научно-технологичния парк, и цели да подобрява средата за работа.Фитнесът дава възможност на всички представители на компаниите в Парка, на гостите на София Тех Парк, както и на жителите на съседните жилищни райони да се заредят с енергия и да поддържат форма.

Новата открита фитнес площадка отговаря на световните тенденции за спорт на открито, като позволява изпълнението на силови и гимнастически тренировки.

В откриването се включи ултра маратонецът Краси Георгиев, първият българин изминал прочутия Маратон на пясъците – 251 км бягане в пустинята Сахара, известен още като нутриционист, треньор, мотиватор, организатор и участник в състезания в някои от най-екзотичните места по света. Той направи атрактивна демонстрация на съоръжението. Присъстващите участваха и в различи състезания и игри, които включваха както физически упражнения, така и активности, свързани с балансираното хранене.

Снимки Лилия Йотова

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни