София Тех Парк ще се включи в програмата на Webit Impact Forum 2022

24 юни 2022

За поредна година София Тех Парк ще е домакин на един от най-големите форуми за иновации и технологии у нас – Webit Impact Forum 2022.

Събитието ще се състои на 28 юни в иновационен форум „Джон Атанасов“ на София Тех Парк и ще се събере иноватори, инвеститори, представители на бизнеса, политици, международни гости и топ лектори от над 70 държави.

София Тех Парк ще бъде представен със свои щанд, на който ще можете да научите повече за възможностите, които научно-технологичният парк предоставя на стартиращите и зрелите компании за развитие на техните бизнес проекти, както и за услугите, в това число и изследователски, които са в подкрепа на предприемачеството и създаването на иновативни стоки или услуги с висока добавена стойност.

През целия ден на щанда ще презентират своите проекти компании от общността на София Тех Парк. Сред тях ще бъдат – Addit tech (Рентроникс), Барин Спортс, Ем Уай Екс (MYX), Сфера Технолоджис, CMYK Ingredients, OMNIO, Iris Solutions, Лепци Диагностика, Квантерал.

Д-р Димо Чотров, който е част от екипа на лабораторията по Виртуална и разширена реалност на научно-технологичния парк, ще е сред основните лектори на Webit Impact Forum 2022. Темата на неговата презентация е „Learning reimagined“ и можете да я чуете след 15.00 часа на основната сцена на форума.

Заповядайте и на изнесения открит филиал на нашето споделено работно пространство Groworking, което ще бъде позиционирано в Амфитеатъра пред иновационен форум „Джон Атанасов“.

Пълната програма на Webit Impact Forum 2022 можете да видите на линка –https://www.webit.org/2022/impact/agenda.php

За регистрация – https://www.webit.org/2022/impact/tickets.php

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни