София Тех Парк ще участва във второто издание на Академия „Иновации в агробизнеса“

18 март 2024

София Тех Парк ще се включи във второто издание на Академия „Иновации в агробизнеса: готови за бъдещето“, което ще се състои от 26 до 28 март в Литературен клуб „Перото“ в столицата. Събитието е съвместна инициатива на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, Клийнтех България, ЛИДЕР.БГ и Професионална асоциация по роботика, автоматизация и иновации (PARAi).

В изложението на форумът ще участват на над 20 компании и организации – утвърдени в сферата на агробизнеса, хранително-вкусовата промишленост, търговията, ИТ и високите технологии, роботиката, изкуствения интелект, финансите и консултациите, образованието. Програмата на тридневното събитие предвижда дискусии, консултации, както и информационни сесии на различни организации и институции в подкрепа на бизнеса.

Събитието се организира от Стопанския факултет към Софийски университет „Св. Климент Охридски, Лидер.БГ, ЕЕN – България и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, Клийнтех България, Професионална асоциация по роботика и автоматизация и иновации (PARAi), BESCO, Serpact, София Тех Парк, Health and Life Sciences Cluster Bulgaria, Клъстер Изкуствен Интелект България и с медийни партньори БНР – Радио София, SeeNews, SeeNext, TLL медия, 3 e-news, Profit.bg, сп. „Българска наука“ и др.

Зам.-председателят на София Тех Парк Натанаил Стефанов ще участва в бизнес дискусия заедно с представители на Фонд на фондовете, BESCO, Enterprise Europe Network България, ETN International и други. Разговорът „Бизнес възможности и партньорства“ ще е на 26 март 2024 г. (вторник) от 16.00 до 18.00 часа. Стефанов ще е гост и в специалното изнесено студио на Радио София на БНР от второто издание на Академия „Иновации в агробизнеса“, което ще се излъчи на 27 март между 10 и 14 часа.

Безплатна регистрация за събитието – https://t.ly/4BDac

Повече информация можете да намерите – https://agribusiness.pro/academy/%d0%b8%d0%b7%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5-2024/

Линк към програмата:https://shorturl.at/dpyC4

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни