СОФИЯ ТЕХ ПАРК ЩЕ ВРЪЧИ НАГРАДА НА ДЕВЕТНАДЕСЕТОТО ИЗДАНИЕ НА НАЦИОНАЛЕН ИНОВАЦИОНЕН ФОРУМ

12 декември 2023

За поредна година София Тех Парк ще връчи своя специална награда в конкурса „Иновативно предприятие на годината 2023“. Надпреварата, която търси предприемачите на бъдещето, е част от деветнадесетото издание на Националния иновационен форум „Иновации и устойчив растеж”. Форумът ще се проведе на 19 декември в зала „Средец“, Хотел “Балкан Палас”, гр. София от 10:30 часа.

София Тех Парк ще връчи отличие на един от победителите в конкурса и ще го подкрепи със специална пакетна награда от услуги и консултации, насочени изцяло към бизнеса.

Конкурсът “Иновативно предприятие на годината” се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, АРК Консултинг и Еnterprise Europe Network – България, част от която е и София Тех Парк.

Тази година награди се присъждат в 8 категории, сред които пазарно лидерство, качество на живот, зелена иновация, дигитална трансформация, иновативен стартъп, иновативен мениджмънт и други. Кандидатите се оценяват от независимо жури от експерти от държавни институции, браншови организации, научните и предприемаческите среди, в което участва и изпълнителният директор на София Тех Парк Тодор Младенов.

Националния иновационен форум и тази година ще представи годишния доклад “Иновации.бг 2023”, който е с акцент върху развитието на българската отбранителна индустрия и дава оценка на иновационния потенциал на националната икономика, състоянието и възможностите за развитие на българската иновационна система.

Официален гост на събитието ще бъде Илиана Иванова – комисар по въпросите на иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта в Европейската комисия, която ще участва в дискусията по годишния доклад Иновации.бг и ще награди победители в конкурса „Иновативно предприятие на годината 2023“.

За регистрация за участие във форума: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQtZtF5T7-ZikHQIe0vBDKuglTCX2CHYBapM1L5AY0TbjOFg/viewform

Събитието се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, АРК Консултинг и Еnterprise Europe Network – България, Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“ на Европейската комисия, в партньорство със София Тех Парк, Единния център за иновации на БАН, БАИТ, BESCO, PARAi, Health and Life Sciences Cluster Bulgaria, Artificial Intelligence Cluster Bulgaria, АИБЕСТ и Българска асоциация за управление на хората.

Повече информация за събитието: https://www.facebook.com/events/874183320832079

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни