София Тех Парк в подкрепа на водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2020

07 май 2020

Водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2020 отвориха формата за кандидатстване. Проектът на Career Show, на който партнира София Тех Парк, ще отличи най-добрите компании в различни сфери и техните практики в над 50 категории, разпределени в 5 групи.

През тази година организаторите допълниха набора от категории с нови – „Employer Branding стратегия“, „Стратегия за онбординг“, “Стратегия Баланс работа и личен живот” и други. А в категория „Стратегия за управление на кризи“, компаниите могат да разкажат повече за своя опит в кризисната 2020 г. и как са се адаптирали и мобилизирали по време на извънредните събития. Чудесна възможност, с която бизнеса ще сподели решенията, с които се е справил по време на кризата с COVID-19.

Победителите ще бъдат обявени на официална церемония, непосредствено след откриването на кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2020. Събитието ще се състои на 24 ноември 2020 г. в зала Арена Армеец.

“Изключително се радваме, че Sofia Tech Park прие поканата да стане част от партньорите на Career Show. Каузата да свържем бизнеса с квалифицираните кадри получава подкрепа и заедно показваме добрия климат за развитие у нас. Като част от проекта ни Наградите за най-добър работодател Career Show Awards, от своя страна, показват едни от най-добрите практики, които се прилагат успешно у нас. Вярваме, че всеки работодател заслужава награда за усилията си. Ето защо всяка компания, независимо от големина и бранш, може да стане част от работодателския елит”, споделят от организаторите.

Всяка компания, която иска да кандидатства за категориите в наградите, може да го направи от тук: https://careershow.bg/awards/register/ до 30 август 2020 г.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни