София Тех Парк връчи награда в категория „Стартъпи“ в конкурса „Големите малки“

04 октомври 2021

Изпълнителният директор на София Тех Парк Тодор Младенов връчи награда в категория „Стартъпи“ в конкурса на в. „24 часа“ за успешен бизнес „Големите малки“. Събитието се провежда за седми път като за поредна година научно-технологичният парк е партньор и домакин на инициативата в подкрепа на малките и средни предприятия.

Младенов връчи отличие на стартиращата компания „Health in Box“, която разработва собствен бранд и проект за предлагане на здравословни храни чрез вендинг машини или мини маркети на самообслужване. Освен реклама във в. „24 часа“ на стойност 10000 лв. компанията получи и специална награда от София Тех Парк – един част използване на дигиталното студио Club House или създаване на 3 минутен промо клип на стартиращата компания от професионалния екип на дигиталното студио. „Чухте енергията на стартъпите. Това е нещо вдъхновяващо и при нас в София Тех Парк е ежедневие. Радвам се, че инициативата на в. „24 часа“ подкрепя иновативните, смелите и инициативните. Нашият екип също се стреми да им помагаме и смятам, че това вече все повече се усеща в екосистемата, защото все повече компании и организации се обръщат към нас. Нашият стремеж е да продължим да развиваме партньорството си с тях и да предлагаме все повече услуги, които да подпомогнат техните проекти и бизнес идеи и да ги направят успешни и печеливши“, заяви Тодор Младенов.

„Благодарим за наградата. За нас тя ще е от голяма помощ, тъй като стартирахме по време на пандемията. Искаме с нашия бизнес да предложим здравословен начин на живот на всички, но най-вече на хората в офисите“, заяви фитнес инструкторът Лазар Ангелов, който е и един от основателите на стартъпа.

“В България има много стартъпи, много интелигентни млади хора. Такива кампании трябва да има повече от веднъж годишно“, сподели пред адиторията и другият управител на компанията Ивайло Николов.

Още 10 успешни компании получиха отличия в таз годишния конкурс „Големите малки“. Общо 57 фирми се включиха в надпреварата, а финалистите бяха определени от експертно жури.

На церемонията по награждаването участваха и министърът на икономиката Даниела Везиева, зам.-кметът на София Дончо Барбалов, председателят на ИАНМСП Бойко Таков, изпълнителният директор на БАИ Стамен Янев, представители на компаниите участници в конкурса и други.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни