София Тех Парк за поредна година е част от инициативата “Мениджър за един ден”

01 март 2023

София Тех Парк за поредна година е част от инициативата “Мениджър за един ден”, която ще се проведе на 27 април, организирана от Junior Achievement Bulgaria.

“Мениджър за един ден” е най-мащабната образователна програма в България за младежи над 16 години. В рамките на един ден участниците ще се запознаят с реалната работна среда в компании и организации от цялата страна.

И тази година екипът на научно-технологичния парк ще запознае млади и мотивирани хора, интересуващи се от предприемачество, бизнес и иновации, с работата и дейностите на София Тех Парк. Мениджърите за един ден ще имат възможността да изберат една от три изключително интересни и динамични позиции в Парка – позиция „Изпълнителен директор“, мениджър “Бизнес развитие” на петаскейл суперкомпютър Discoverer и мениджър “Бизнес общност” на София Тех Парк.

Всички участници ще имат среща с екипа на София Тех Парк и ще научат повече за основните дейности и възможностите, които Паркът предоставя на малките и средни предприятия, както и за проектите, по които работят 11-те високотехнологични лаборатории на научно-технологичния парк. Учениците ще посетят петаскейл суперкомпютър Discoverer и новата прототипна лаборатория на София Тех Парк Sofia Creation Station.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни