София Тех Парк за поредна година е партньор на националния конкурс “Иновативно предприятие на годината 2022”

03 октомври 2022

София Тех Парк за поредна година е партньор на националния конкурс “Иновативно предприятие на годината 2022”, организиран от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ и Еnterprise Europe Network – България, част от която е и научно-технологичният парк.

Кандидатствайте до 12 октомври, сряда, 23:45 часа тук: https://innovation.bg.

И в тазгодишното издание София Тех Парк ще подкрепи победителя в една от категориите със специална пакетна награда от услуги и консултации, насочени изцяло към бизнеса.

Конкурсът е признат от Европейската комисия за най-добра национална практика за популяризиране на иновативното развитие.

В конкурса могат да се включат активни фирми, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години. Отворени са 7 категории – пазарно лидерство, социална и зелена иновация, дигитална трансформация, иновативно новостартирало предприятие и др.

Финалистите получават възможност да достигнат до потенциални международни партньори и клиенти във всички икономически сфери, в рамките на Еnterprise Europe Network в над 60 държави, както и получават и правото да използват марката на Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ – „Високи постижения в иновациите“. С марката се отличават върхови постижения, въздействие и ефективност на авангардни иновации, разработени от български предприятия.

Финалистите и победителите получават и експертна и медийна подкрепа за бизнеса си и правото да използват утвърдената марка „Високи постижения в иновациите“ / “Excellence in Innovation” на Фондация „Приложни изследвания и комуникации”. Отличията в конкурса се връчват по време на Националния иновационен форум през декември.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни