София Тех Парк за поредна година се включва в инициативата “Мениджър за един ден”

13 април 2022

За поредна година София Тех Парк се включва в инициативата на Junior Achievement “Мениджър за един ден”, която ще се проведе на 10 май 2022 г. подпомага кариерната реализация на ученици и студенти над 16 години.

Екипът на научно-технологичния парк ще запознае млади и мотивирани хора, интересуващи се от предприемачество, бизнес и иновации, с работата и дейностите на Парка. Мениджърът за един ден ще има среща, разговор с изпълнителния директор на София Тех Парк, който ще го запознае с основните ангажименти и отговорности на висшия мениджмънт на дружеството. Ще научи повече за основните дейности и възможностите, които София Тех Парк предоставя на малките и средни предприятия. Една изключително интересна и динамична позиция, която върви и с голяма отговорност. Младият мениджърът ще научи повече за проектите, по които работят 11-те високотехнологични лаборатории на научно-технологичния парк.

Ако и вие искате да станете част от нашия екип, макар и за един ден, и да се включите в дейностите на София Тех Парк, кандидатствайте тук: https://bit.ly/3usgTcj

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни