Споделеното работно пространство Groworking на София Тех Парк е on-line

30 март 2020

В отговор на предизвикателствата, които COVID-19 въведе в ежедневието ни, както и във връзка с извънредното положение, обявено в България, екипът на Groworking минава на онлайн работен режим. Временно ограничихме физическия достъп до Groworking и Club House и всички работим дистанционно.

Въпреки положението, продължаваме да сме отговорни към общността на Groworking, както и към цялата стартъп екосистема в България и затова въведохме редица мерки и възможности с цел да подкрепим бизнеса на нашите членове.

Срещите на Клубовете по интереси, които се провеждаха в Club House вече се провеждат онлайн чрез платформите за видео-конферентни разговори. Продължаваме да организираме виртуални събития за членовете, онлайн срещи, курсове, консултации и обучения.

Очаквайте онлайн срещите:

5 април 2020 – Space клуба;

7 април 2020 – AI club;

19 април 2020 – Дрон клуба;

24 април 2020 – Science Bricks Club;

и 28 април 2020 – Para Club

Всички активирани и платени пакети за ползване на Groworking са „замразени“ за периода на действие на заповедта на Министерството на здравеопазването за въвеждане на извънредно положение и мерките за неразпространение на коронавируса. След приключване на периода всички пакети и еднократни услуги ще бъдат автоматично възобновени.

Можете да се свържете с нас за повече информация чрез електронна поща – incubator@sofiatech.bg, телефон- 0889 900 608, както и следете сайта на Groworking.space и София Тех Парк – sofiatech.bg.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни