Стартира конкурса Наградите на БАИТ” за 2020 г. София Тех Парк е партньор на инициативата

03 ноември 2020

За десета поредна година стартира конкурса за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии – „Наградите на БАИТ” за 2020 г. Регистрацията за участие в надпреварата е безплатна и вече е отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2021 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/

За поредна година София Тех Парк е партньор на инициативата, в която могат да участват компании, регистрирани в България, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

БАИТ ще връчи награди на 8 победители в следните категории: Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос. Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в конкурса ще получат MultiTraining Gold карти за обучения в основите на Agile практиките, осигурени от bTalks Agile; ваучери от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените електронни устройства.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2021 г. Датата и мястото ще бъдат обявени допълнително. Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България.

Информация за победителите в отделните категории през изминалите години можете да видите тук- http://www.bait.bg/novini/zapochva-registratsiyata-za-konkursa-201enagradite-na-bait201d-za-2020-g/view

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни