Supersonic – годишното събитие на София Тех Парк за иновации, технологии и наука се завръща!

21 октомври 2022

Supersonic – годишното събитие на София Тех Парк за иновации, технологии и наука се завръща! След двугодишна пауза сме радостни отново да се съберем заедно и да дискутираме, обменяме опит и споделяме мнение, този път на тема TECH & KNOWLEDGE TRANSFER! На 10 ноември в иновационен форум „Джон Атанасов“ в научно-технологичния парк ще отправим поглед към бъдещето.

Събитието е под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

Форумът е посветен на научно и технологичния трансфер и подобряване на синергията между науката и бизнеса с цел създаване на повече български иновативни стоки и услуги, конкурентни на световните пазари.

За участие в конференцията Supersonic TECH & KNOWLEDGE TRANSFER са поканени като лектори над 10 водещи световни експерти от различни научни области, повече от 30 представители на инвеститорски компании и организации, които работят в областта на рисковия капитал, както и над 30 водещи български учени и изследователи.

По време на бизнес панел от програмата ще представим дейността на повече от 20 български компании, а в своеобразното изложение на произведени в България иновативни продукти или услуги Made in Bulgaria 2.0ще се включат над 20 компании.

Щастливи сме, че сред партньорите на събитието, припознали каузата на Supersonic като своя, са – ИАНМСП, Endeavor, BESCO, ПАРА, Ratio, STEAM Cluster, Патентно ведомство на Република България, IMEC, Economic.bg, Dev. BG, , Dir.bg, MediaBriks, BG Nauka.
Генерални медийни партньори на събитието: Нова ТВ и Радио София.

Кога: 10 ноември,09:00 часа
Къде: Иновационен форум „Джон Атанасов“
Вход: свободен(след регистрация)

Повече за програмата на събитието очаквайте скоро!

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни