Театър в София Тех Парк

27 май 2020

Театър „Българска армия“ и Сатиричният театър ще играят свои постановки в амфитеатъра на научно-технологичния парк

Радваме се да ви съобщим за съвместната ни нова инициатива Театър в София Тех Парк, която ще се случи благодарение на нашите партньори от Театър „Българска Армия“ и Сатиричен театър „Алеко Константинов“.

Екипът на научно-технологичния парк ще предостави откритата сцена на амфитеатъра пред сградата на иновационния форум „Джон Атанасов“ за организиране и провеждане на спектакли на открито от програмата на двете културни институции. Актьорите нямат търпение да посрещнат своите зрители и на територията на научно-технологичния парк, при спазване на всички мерки за безопасност. Откриващото представление ще е „Кафе с претенции“, което ще се играе на 6 юни. Екипите на двата театъра планират интересна програма от постановки, които ще се играят на открито в София Тех Парк през летните месеци.

Инициативата за предоставяне на открити пространства за изява на културни институции е част от социално отговорната политика на екипа на научно-технологичния парк в тази кризисна за обществото ни ситуация за подкрепа на културата и креативния бизнес в столицата.

Билетите ще са в продажба от 1 юни и могат да бъдат закупени на касите на двата театъра. Повече информация за програмата на постановките ще намерите на сайтовете на културните институции-
http://www.tba.art.bg/
https://satirata.bg/

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни