TechnoMagicLand у дома

27 март 2020

Интерактивният детски център TechnoMagicLand на София Тех Парк започва нова инициатива- TechnoMagicLand у дома. Тя е насочена към деца на възраст от 7 до 14+ години, но и всички останали малки и големи любители на науката и технологиите са добре дошли!

Знаем, че всички сте си вкъщи и бихте искали да сте на друго, различно, може би и по-забавно място. Надяваме се, че Вие и семействата Ви сте добре и спазвате изолацията, защото в момента тя е изключително важна, за да бъдем всички здрави.

Екипът на интерактивния детски център TechnoMagicLand на София Тех Парк вярва, че съвсем скоро ще имаме отново възможност да се видим и заедно да продължим да се забавляваме и да научаваме нови и интересни факти от науката и технологиите.

И след като Вие не може да дойдете при нас, ние ще дойдем у Вас с нашата инициатива „TechnoMagicLand у дома“.

Приготвили сме Ви програма от кратки видео клипове на любопитни научни демонстрации, с която да се забавлявате, но и да си припомните и затвърдите знанията от уроците в училище, както и да научите нещо ново докато си стоите у дома.

Каним Ви тази събота и неделя 28 март и 29 март, за да видите:

Събота, 28.03

11:30 – „Парад на планетите“ с Калина Стоименова

13:30 – „Киселини и основи“ с Вероника Колева

16:30 – „Студено светене“ с Мартин Недялков

Неделя, 29.03

11:30 – „Студено светене“ с Мартин Недялков (повторение)

13:30 – „За змиите с любов“ с Иван

16:30 – „Кислород“ с Мартин Недялков

Ще ви очакваме с програмата на TechnoMagicLand у дома на страницата на TechnoMagicLand във Facebook, до която можете да стигнете от тази връзка: https://www.facebook.com/technomagicland

Бъдете точни! Забавлението е гарантирано!

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни