Заповядайте на Благотворителен коледен базар „Пазарувай с кауза“

29 ноември 2022

Заповядайте на Благотворителен коледен базар „Пазарувай с кауза“ , една инициатива на София Тех Парк в партньорство с Bosch Bulgaria в подкрепа на утвърдени организации, които работят за професионалната реализация на хора в неравностойно положение, борят се за равни възможности и шанс за всички.

️Кога: 6 декември, 11.00 – 17.00 часа
Къде: София Тех Парк, сграда „Инкубатор“

❄️С тази кампания нашите екипи се присъединяват към световната инициатива #GivingTuesday, която се отбелязва по традиция на 29 ноември и е денят, в който милиони хора даряват и празнуват щедростта, включват се в благотворителни каузи и се посвещават на обществено полезни мисии.

Ние избрахме да помогнем на организации и хора, които подпомагат други и по този начин да изразим нашата признателност към тяхното благородно дело.

Подкрепете ги и вие като дойдете на Благотворителен коледен базар в София Тех Парк и пазарувате с кауза!

Ще можете да зарадвате близки, приятели и самите себе си като закупите коледни подаръци, изработени от организациите, които ще участват в базара. Ще можете да се насладите на кетъринг с кауза и греяно вино. С получените от продажбите средства фондациите ще финансират свои активности и проекти в обществена полза.

Със свои щандове и ръчно приготвена продукция ще се представят:

☃️Jamba – платформа, която подпомага професионалната реализация на хора в неравностойно положение и създаваща връзка между хората с различни възможности в България и техните бъдещи работодатели, с програми за обучение, стаж и кариера.

☃️Социално предприятие “Шоколадова къща – Станимира“ – събира в едно подкрепата към уязвими групи хора и създаването на приказен шоколад, която подпомага проекти със социална насоченост, особено в трудовата заетост на лица с интелектуални затруднения и в неравностойно положение.

☃️Фондация „Светът на Мария“ – платформа, която цели да подобри качеството на живот на хората с интелектуални затруднения и техните семейства, както и да подпомага личностната им реализация чрез осигуряване на достъп до качествени услуги, развиващо обучение и подходяща трудова заетост.

☃️Фондация „Нашите недоносени деца“ – създадена в подкрепа на недоносените деца и техните семейства, която се застъпва за правото на всяко новородено, което се нуждае от болнично лечение, да получи качествена и съвременна медицинска грижа, фокусирана върху нуждите на семейството и тяхното право да бъдат до детето си.

☃️ Украински вулик – неправителствена организация за подпомагане на интеграцията на бягащите от войната украински бежанци.

☃️ Фондация КОНКОРДИЯ България управлява множество центрове и услуги, с които подкрепя повече от 2000 деца, младежи, семейства. Годишно предоставя повече от 170 000 часа подкрепа по пътя към независимия живот- социална, здравна, педагогическа, психологическа, образователна.

Ще ви очакваме, за да пазаруваме заедно в подкрепа на техните каузи!

️Кога: 6 декември, 11.00 – 17.00 часа
Къде: София Тех Парк, сграда „Инкубатор“

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни