Заповядайте на „София Тех Парк на цветята и изкуствата“

17 март 2023

Ако се впечатлявате от цветни феерии и в профилите ви в социалните мрежи често изкачат снимки на цветя, билки, дървета, фиданки и други растения, или у дома имате малки ботанически градини, значи нашето събитие е за вас!

Елате на втория флора фестивал „София Тех Парк на цветята и изкуствата“, събитието, което ще превърне зелените площи на научно-технологичния парк в прекрасни уханни цветни градини.

Заповядайте на 13 и 14 май, за да се насладите на красиви инсталации от цветя, екзотични растителни видове и дори ядливи цветове.

Ще можете да видите и да се запознаете с иновативни методи и технологии за отглеждане на растения в домашни условия, както и с приложението на технологиите в земеделието.
В изложението ще участват десетки производители, търговци, обикновени любители и новатори в областта на флората.

Присъстващите ще могат да видят различни видове цветя, дървета и фиданки, билки, както и производни на тях продукти като еко масла и други козметични продукти.

Специално място тази година на флора фестивал „София Тех Парк на цветята” ще бъде отделено на изкуството. В събитието ще участват представители на различни български занаятчийски традиции, които ще демонстрират своите умения и техники, ще можете да закупите и техни произведения.

За деца и възрастни ще бъдат организирани тематични работилници, в които те ще имат възможност сами да опитат да създадат ръчно направени изделия. Ще можете да посетите и художествена галерия на открито или да се опитате сами да нарисувате своя картина.

Ще ви очакваме на „София Тех Парк на цветята и изкуствата“, за да изживеем заедно едно цветно пролетно приключение!

Събитието се организира от София Тех Парк с подкрепата и партньорството на Асоциацията на флористите в България.
Желаещите да се включат изложители могат да подадат своите заявки на events@sofiatech.bg

Видео на събитието: https://www.youtube.com/watch?v=gl6-kJCIg2M

Повече за събитието: https://www.facebook.com/events/602399495086718/?ref=newsfeed

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни