София Тех Парк обявява конкурс за свободни офис площи

12 ноември 2020

София Тех Парк обявява конкурс за свободни офис площи за компании, които разработват технологии и управляват ноу-хау проекти с R&D стойност от ново поколение.

Приветстваме технологични и иновативни компании с опит и фокус на дейност в сферата на ИКТ, Зелената и чиста енергия, науки за живота, биотех, финтех и производства с R&D дейност.

Ако вашата компания успешно преодолява предизвикателствата на новото време в тези сложни икономически условия и търсите нов дом за вашия бизнес, където да съхраните екипа си и да развивате нови пазари, заповядайте да кандидатствате при нас.

Пространството е подходящо за компании, които искат да развиват бизнес идеите си в предприемаческа атмосфера или са в процес на реализация на своите продукти и услуги и търсят среда от съмишленици и съидейници. Ако имате готовност за комерсиализация на пазара и търсите потенциални партньори, Бизнес Инкубатора на София Тех Парк предоставя достъп до мрежа от международни контакти и среда за ползотворно бъдещо сътрудничество.

Офисът в Инкубатора е позициониран в най-комуникативната сграда, която се намира в сърцевината на обширен зелен парк и разполага с ресторант-градина,централно разположена след фоайето.Помещението е с площ 540 кв.м, с включени 15% общи части и прилежаща тераса. Наемната цена е 8 EUR на квадратен метър месечно. Цена за поддръжка на общи части е 2 EUR на кв.м на месец. Помещението се намира на трети, последен етаж от сградата, с достъп до слънчева тераса и с частично скосени тавани. На разположение в сградата са зали за срещи, кухненско помещение, споделени места за почивка и екипна работа. При интерес, има възможност да се наеме част от предлаганите площи на споделен принцип.

В непосредствена близост до офис площите в Инкубатора се намират и закрит многоетажен паркинг с 24/7 достъп и видеонаблюдение, както и удобни връзки с градския транспорт. На партерния етаж в Инкубатора са на разположение още мултифункционални зали за събития и споделено работно пространство разполагащо с по-малки зали за срещи. Всички работещи могат да се възползват от услугите на Спортния център Tech-Sport с фитнес, тенис кортове, баскетболно, футболно и волейболно игрище. За вашите корпоративни партньори е на разположение и Хостел.

Виртуална разходка

Схема на помещението

Изпращайте вашите запитвания на incubator@sofiatech.bg

За контакти: 0889900620 / 0889900638

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни