София Тех Парк обявява открита процедура за избор на наематели за офис пространство в сграда Инкубатор

15 януари 2020

София Тех Парк обявява открита процедура за избор на наематели на свободно офис пространство в сграда Инкубатор за компании, които развиват или стартират бизнес в някоя от следните области: ИКТ, виртуална реалност, изкуствен интелект, зелена и чиста енергия, финтех, биотех, фуудтех или друг вид дейност с висока добавена и R & D стойност. Ако разработвате или вече създавате иновативен продукт и/или услуга и търсите възможности за реализация във високотехнологична и адаптивна екосистема, елате при нас.

Кандидатстването ще се проведе по предварителна селекция, за което е необходимо да ни изпратите писмо за намерение на incubator@sofiatech.bg до 30.01.2020г. включително, в което да опишете компанията си, бизнес идеята, продукта, услугата или проекта, които разработвате и на какъв етап сте. Ако сте стартираща компания, с регистрация по българското законодателство не по-късно от 3 години към датата на кандидатстване, ще имате възможност да получите държавна помощ, изразяваща се в специална ценова политика за наем.
Общи изисквания към кандидатите:

 • Да сте организация, регистрирана по българското законодателство;
 • Да сте с предмет на дейност, свързан с фокусните области на София Тех Парк, а именно:
  Науки за живота
  Информационни и телекомуникационни технологии
  Зелена енергия и чисти технологии
 • Да имате разработен иновативен продукт или услуга в същите области, които предстои да бъдат пуснати на пазара, или вече са реализирани на пазара.
 • Да имате доказана научно-изследователска и развойна дейност и служители в компанията с длъжности в областта на НИРД;
 • Да имате създадени устойчиви връзки и сътрудничества с университети, научни организации и други партньори;

Офис помещението се намира в сграда Инкубатор, етаж 3, с обща площ от 463 кв. м, с прилежаща тераса. То може да бъде наето изцяло и самостоятелно от една компания или да бъде обособено на по-малки площи и отдадено на повече фирми. На разположение на наемателя/ите ще са достъпни и общи пространства, места за провеждане на обучения, събития и срещи, безплатна wi-fi връзка, оборудвани конферентни зали и кухненски помещения за споделено ползване. Инкубаторът разполага и със складови помещения, Спортен център с тенис кортове, фитнес зала и футболно игрище, озеленена паркова среда и етажен паркинг. Екосистемата на София Тех Парк осигурява широка мрежа от контакти, чрез нетуъркинг събитията от календара на Научно-технологичния парк, както и възможности за работа по проекти с 11-те високотехнологично оборудвани лаборатории.

Ако искате и вашият успешен бизнес да бъде част от иновативната среда на София Тех Парк, елате при нас.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю пред външна експертна комисия, която ще направи оценка на всяка компания и ще избере проектите, които да станат част от Инкубатора.

Схема на помещението

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни