София Тех Парк организира уебинар на тема „Новата норма – Как да задържим клиентите си, да привличаме нови и да бъдем успешни въпреки кризата?“

21 май 2020

Ограниченията се вдигат малко по малко и Европа започва да се възстановява и върви към „новата норма“. Как лидерите на компании и търговските екипи ще балансират новите предизвикателства пред бизнеса и клиентите?

Актуалната тема ще бъде представена по време на безплатния уебинар, който София Тех Парк организира в рамките на инициативата си „Дерзай“. Гост лектор ще бъде Тома Стайков, , управител на SBR Consulting в България. Компанията е част от Southwestern Family of Companies с над 160 годишна история в директните продажби и развитието на търговци и търговски лидери. Консултира клиенти в над 30 държави, както големи компании като Google и Facebook, така и start up-и. Темата на разговора е „Новата норма –Как да задържим клиентите си, да привличаме нови и да бъдем успешни въпреки кризата?“.

В рамките на един час Тома ще разгледа и анализира кризата в нейните три фази: изолиране, възстановяване и изграждане, новата норма. През тази призма той ще изследва какво могат да правят лидери, търговци и консултанти, за да постигнат успех в настъпващата нова норма и новата бизнес реалност. Според Тома подготовката, повишаването на компетенциите и оптимизирането на инструментите и начините на продаване, би трябвало да бъде фокуса на търговците и техните лидери в момента и пътя, по който да поемат, за да излязат по-силни от настоящата криза.

Сега ли е моментът да се поемат бизнес рискове? От кого ще купуват потребителите, какво правите, за да задържите вашите клиенти и пазарния си дял? Какво правите, за да стигнете до нови клиенти и да увеличите пазарния си дял? За да разберете какви са най-добрите практики и как може да се подготвите за „новата норма“, регистрирайте се безплатно и участвайте в следващия епизод на „Дерзай“ с Тома Стайков на линка – https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_s1gV8zyTQ5Sm96TvFdMX7w

Зрителите ще имат възможност и да зададат своите въпроси към Тома, както и към Натанаил Стефанов, който е част от екипа на София Тех Парк, и ще е партньор и водещ на разговора.

Това е поредният уебинар от инициативата „Дерзай“ на София Тех Парк, която е насочена към активните млади хора, новатори, предприемачи, учени, студенти, ученици. Тя цели да предостави актуална информация на компаниите, различни гледни точки, идеи и проекти, да споделя положителни примери за личностно, професионално и бизнес развитие, както и да дава възможност за обмен на опит чрез дискусия с аудиторията.

„Дерзай“ ще продължи да представя и през следващите седмици различни гледни точки и мнения по отношение на предизвикателствата, породени и от кризата с COVID-19, която завладя света през последните месеци, както и ще се опита да посочи примери за добри практики и да предостави съвети от експерти.

За Тома Стайков

Професионалното мото на Тома е- “Продажбите, коучинга и мотивирането на хора промениха и продължават да променят моя живот. Затова обичам това, което правя.” По този начин той описва вече 10 годишната си кариера, която включва продажби, ръководене на търговски екипи и развитие на организации в България и САЩ. През 2009 г. – на 21 години, изражда първия си търговски екип от 10 човека. В периода 2011 – 2012 г. работи в Southwestern Advantage. Тома има и редица отличия:

  • Топ търговец за първа година (интернационална дивизия) 2011 г.;
  • Топ търговец за втора година (интернационална дивизия) 2012 г.;
  • Топ опитен търговец (завършвайки в първите 10% в компанията в света) 2012 г.;
  • Специална награда: “Стената на великите” – за подбор и изграждане на екип от 20+ търговеца (Първо място в компанията в света) 2012 г.;
  • Златна награда – за 80+ часа работна седмица (12 седмици подред);

През 2013 г. стартира в съдружие Delta3 Consulting – бизнес растящ 6 години подред, а през 2017 г. създава българския клон на SBR Consulting.

Тома и Натанаил ще Ви очакват на:

Дата:28.05.2020

Час: 17.00-18.00

Как: безплатна регистрация на линк:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_s1gV8zyTQ5Sm96TvFdMX7w

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни